Prijavite se na novinarsku radionicu na N1

Vijesti 31. svi 202310:55 > 01. lip 2023 09:48 0 komentara
N1

Ako ste student/ica završnih godina novinarstva ili drugih srodnih struka i želite naučiti osnove novinarskog posla, prijavite se na ljetnu praksu na N1.

Natječaj je otvoren do 30. lipnja.

Projekt je osmišljen kako bismo mladim i ambicioznim ljudima, koji vole novinarstvo, dali mogućnost da nauče osnove rada na televiziji i digitalnim platformama.

Kao društveno odgovoran medij, N1, sa sjedištem u Luksemburgu, daje priliku polaznicima radionice da uz vrhunske profesionalce steknu osnovna znanja iz područja televizijskog i online novinarstva.

Kome je namijenjena?

Pozivamo studente završnih godina društvenih fakulteta, kao i diplomirane novinare koji nisu imali priliku okušati se u novinarskom poslu, da se prijave za sudjelovanje u Ljetnoj novinarskoj radionici.

Cilj radionice

Cilj je da naši iskusni novinari pripreme studente i novinare za rad na televiziji i u novim medijima, da im putem predavanja i praktičnog rada približe novinarski i redakcijski posao, upoznaju ih s najnovijim trendovima u medijima, s tehnikom i opremom koju svakodnevno koriste, da ih upute kako usavršiti svoj talent za pisanje i izražavanje.

Trajanje radionice

Radionica će trajati od 3. srpnja do 13. kolovoza 2023., u N1 centru Zagreb. Osigurana je dvotjedna praksa na N1 televiziji u navedenom periodu, u kojem će polaznici imati priliku proći većinu pozicija u redakciji i upozati se s radnim obvezama novinara, producenata, urednika, community managera. itd.

Za najbolje polaznike postoji mogućnost zaposlenja putem Student servisa ili ugovora po završetku Ljetne škole.

Prijave

Ako ste zainteresirani učiti od najboljih i želite da vam svoja iskustva prenesu vrhunski profesionalci, pošaljite prijave na e-mail adresu [email protected] (Subject: ZAGREB- LJETNA ŠKOLA), najkasnije do 30. lipnja 2023. godine.

Prijave koje ne sadrže navedeni „subject“ neće biti razmatrane.

Preuzmite formular:

Novinarska radionica 2023

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok