Obuljen Koržinek: Razgovori o formiranju nove vlade tek počinju

Vijesti 22. tra 202416:04 1 komentar
Josip Regovic/PIXSELL

Ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek rekla je u ponedjeljak da razgovori o formiranju nove vlade tek počinju te da će se voditi u demokratskom duhu, a o tome će komunicirati onda "kada budu imali što komunicirati".

Ministrica Obuljen Koržinek je danas sudjelovala na 7. danima medijske pismenosti, a odgovarala je i na pitanja novinara o tome što kaže na to da Domovinski pokret traži ministarstvo kulture, što su prenijeli mediji, te istaknula da su danas na Danima medijske pismenosti upravo zato da bi govorili o informacijama i dezinformacijama te da je to tipičan primjer onoga čemu su posvećeni Dani medijske pismenosti.

“Razgovori tek počinju i vodit će se u demokratskom duhu, što se tiče nas kao stranke”, rekla je Obuljen Koržinek naglasivši da će, kada budu imali što komentirati, onda to komentirati i o tome informirati.

Na pitanje je li HDZ sastavio liste za izbore za Europski parlament koji se održavaju u lipnju, odgovorila je kratko: “Imat ćemo stranačka tijela i onda ćemo komunicirati i predati liste.”

Dani medijske pismenosti održavaju se od 22. do 28. travnja, a organiziraju ih Agencija za elektroničke medije i UNICEF pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija te Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Tijek događaja iz minute u minutu pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare