Odvjetnica obitelji u Zambiji: Odahnut ćemo kad prođu imigraciju i uđu u avion

Odvjetnica koja zastupa majku posvojiteljice u Zambiji Sandra Marković rekla je našoj Ivani Tomić da su ushićeni i sretni.

“Ove noći se nije puno spavalo, ni naša klijentica koja čeka kćer iz Zambije, a ni ja. Informacije smo skupljali preko državnih kanala, institucija, a naši novinari su nam pomogli maksimalno”, rekla je Sandra Marković i dodala:

“Nadamo se da će što prije stići, pratimo informacije veleposlanika Bošnjaka, čekamo podatak. Kad prođu imigraciju i uđu u avion, onda ćemo odahnuti. Nadamo se da se uskoro vidimo na našem tlu.”

Dodala je da im je sad najvažniji mir, ali i stručna pažnja i pomoć. Također, i da su zadovoljni radom Vlade, zahtjevnim konzularnim poslovima… “Čuli smo se s klijenticom u Zagrebu, majkom posvojiteljice iz Zambije, zasad je ushićenje jer je dijete s majkom, a dalje ćemo vidjeti. Sutra bi nekad najkasnije trebali stići”, rekla je.

“Sve dalje ćemo vidjeti kad dođu, kad se dojmovi slegnu, onda ćemo vidjeti treba li dalje raditi na ovom predmetu”, otkrila je govoreći o daljnjim pravnim koracima.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.