Odvjetnik Andree Šulentić: Ona je kooperativna u postupku i sudjeluje u njemu

Vijesti 30. lip 202114:02 > 18:00 0 komentara
N1

Odvjetnik Andree Šulentić Ivo Farčić u N1 Studiju uživo govorio je o tome što se zasad zna o uhićenju njegove klijentice.

“Nažalost, ja očekujem da to što se stavlja ne teret je sumnja da je počinila kazneno djelo iz članak 297, a to je zlouporaba položaja i ovlasti”, tvrdi Farčić.

Na pitanje o kojem se razdoblju radi, kaže: “To je razdoblje o kojem ja mogu i koliko sam shvatio iz šture pouke o pravima koje imam, to bi se događalo već u vrijeme prije ovih zadnjih izbora, u ovih zadnjih 10-ak mjeseci”.

Kaže da uhićenjem nitko nije zadovoljan, pa tako ni njegova branjenica.

VEZANE VIJESTI

“Ona je kooperativna u postupku i sudjeluje u njemu. Ništa što ja sad kažem nije naznaka budućeg ponašanja zato jer mi nemamo decidiranu optužbu. Naravno da u situaciji kad nemate decidiranu optužbu postupate u skladu sa svojim interesima, prvenstveno interes je da se utvrde točne činjenice. Kad se utvrde činjenice, mi očekujemo da neće biti razloga da se vodi ovaj postupak”, rekao je Farčić.

Ističe kako za segment istrage u kojem on sudjeluje pretraga još uvijek traje.

“To je pretraga prostorija u Gradskom poglavarstvu. U tim pretragama se uvijek uzimaju tipične stvari. Ono što je najviše na meti su sredstva komunikacije i računala”, kazao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!