Odvjetnik o posljednjim uhićenjima: Najveći problem je ovaj prilično loš tajming

Vijesti 16. stu 202119:14 0 komentara
ljubo pavasović visković
Goran Stanzl/PIXSELL

Bivša zamjenica zagrebačkog županijskog državnog odvjetnika Mirela Alerić Puklin i njezin suprug Goran Puklin, osumnjičen u aferi Janaf, uhićeni su u utorak zajedno s bivšom članicom uprave Agrokora Piruškom Canjugom, u novoj akciji Uskoka i policije. Uhićenja je komentirao Ljubo Pavasović Visković, odvjetnik Gorana Puklina.

“Ono što nam je dosad predočeno, radi se o nekakvim bilješkama koje su navodno pronađene u njegovom kompjuteru i notesu. Međutim, radi se o potpuno bezvrijednim informacijama pa čak i da su prenesene ne bi imalo nikakvih reperkusija na vođenje predmeta Agrokor”, rekao je Pavasović Visković.

VEZANA VIJEST

“Druga stvar koju će USKOK kao problem imati je što kontakta između njega i obitelji Canjuga nema. To je stvar koju će vrlo teško dokazati”, dodao je odvjetnik.

Osvrnuo se i na to što je DORH povukao optužnicu protiv Todorića, njegovih sinova i 10 direktora Agrokora.

“Treći i po mom mišljenju najveći problem je ovaj prilično loš tajming. Rijetko komentiram stvari na taj način, međutim, tvrditi da je optužnica povučena ili stvarati dojam u javnosti da je optužnica u Agrokoru povučena zbog nečega što bi Mirela Alerić Puklin napravila jednostavno nije točno, pogrešno je i potpuno promašeno”, istaknuo je Pavasović Visković.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!