Ograničite izlaganje hladnoći! Dokad? Stiže zatopljenje od desetak stupnjeva

Vijesti 11. sij 202407:19 0 komentara
Emica Elvedji/PIXSELL

Donosimo vremensku prognozu naše Tee Blažević.

Iako u unutrašnjosti, osobito u gorskim predjelima, ima povećane naoblake, u većini predjela ipak je jutros vedro. Temperature su i do -11 u Bednji, Daruvaru. Zbog vrlo niskih temperatura moguća je poledica, upozoravaju iz Hrvatskog autokluba. Također je na snazi upozorenje na hladnoću putem sustava Meteoalarm, Državnog hidrometeorološkog zavoda, koje ističe kako su mogući neki zdravstveni rizici kod osjetljive populacije, ponajprije kod starijih, male djece i beskućnika, ograničite izlaganje hladnoći! Hladan zrak i dalje se zadržava nad našim područjem. U nastavku četvrtka porast naoblake sa sjevera, ali i ponovno jačanje bure u večernjim satima.

Petak će biti oblačniji, osobito u unutrašnjosti, loklano može pasti i malo snijega. Na moru će puhati jaka i olujna bura, osobito pod Velebitom.

U subotu posvuda većinom sunčano, suho. Bit će ipak malo manje hladno.

Nedjelja donosi porast naoblake, uz južinu, mogućnosti i za oborinu, osobito prema večeri, duž Jadrana i u područjima uz Jadran.

U novom tjednu, kako sada stvari stoje, uz južinu slijedi i osjetnije zatopljenje, temperature će lokalno rasti i za desetak stupnjeva.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!