Oni koji se žele cijepiti AstraZenecom u Međimurskoj županiji to mogu bez najave

Vijesti 24. svi 202110:20 > 10:26 0 komentara
ARIS MESSINIS / AFP, Ilustracija

U Međimurskoj županiji ljudi se mogu cijepiti bez prethodne najave.

U spomenutu županiju tijekom vikenda su stigle nove doze AstraZenecinog cjepiva te se i ovaj tjedan nastavlja cijepljenje bez prethodne najave. Građani koji ne prime poziv za cijepljenje ovaj tjedan, a žele se cijepiti cjepivom AstraZenece, mogu doći svaki dan od 9 do 13 sati u Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije, a od 13 do 18 sati u suteren Županijske bolnice Čakovec.

Inače, prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, u protekla 24 sata obrađeno je 5 uzoraka PCR metodom, od čega nema evidentiranih pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se 49 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 188.Ukupno je do danas obrađeno 58.246 uzoraka, ne računajući testiranja građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 60 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirana su 4 pacijenta, otpušten je 1 pacijent, a 1 pacijent je na invazivnoj respiraciji. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!