Oprez zbog prometne nesreće na A3 i predmeta na kolniku na A1

Vijesti 21. svi 202107:52 0 komentara
Željko Hladika / Pixsell / Ilustracija

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvora Lipovljani i čvora Kutina na 114. kilometru u smjeru Bregane i predmeta na kolniku na autocesti A1 na 353. kilometru između čvora Prgomet i čvora Vučevica u smjeru Dubrovnika, HAK je u petak pozvao vozače na oprez.

Kako je u petak ujutro izvijestio Hrvatski autoklub (HAK) zbog prometne nesreće na autocesti A3 vozi se uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

Na većini ostalih cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u Slavoniji i Baranji.

HAK je upozorio vozače i da ne oduzimaju prednost biciklistima u prometu kojih je svakodnevno velik broj, a bicikliste, mopediste i motocikliste podsjetio da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

Granični prijelaz Plovanija zatvoren je za promet do 31. svibnja u 17:00 sati (zbog radova u Republici Sloveniji), a obilazak je preko graničnoga prijelaza Kaštel.

Zbog povremeno pojačanoga prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!