Ostojić prozvao Tomaševića: Poskupljuje li voda zbog cijevi ili umjetnog snijega

Vijesti 20. sij 202315:51 0 komentara
N1

Saborski zastupnik Rajko Ostojić (Klub Socijaldemokrati) upitao je u petak poskupljuje li voda u Zagrebu zbog pucanja starih cjevovoda, kako tvrdi gradonačelnik Zagreba, ili zbog Snježne kraljice na Sljemenu odnosno proizvodnje umjetnog snijega.

“U Zagrebu možda poskupljuje voda zato što isparava, zato što pucaju cjevovodi, kao što kaže aktualni gradonačelnik, ali možda isparava zahvaljujući onome što zadnje dvije godine on radi na Sljemenu, na Snježnoj kraljici”, kazao je Ostojić u slobodnom iznošenju stajališta.

“Da bi se proizveo pokrivač debljine 30 centimetara potrebno je oko milijun litara vode po jednog hektaru staze”, dodao je i ustvrdio kako je paradoks što to radi “zeleni” gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Nastavlja se sve isto kao za vrijeme bivšeg gradonačelnika Milana Bandića, zaključio je Ostojić.

Saborska zastupnica Marijana Puljak (Kluba Centra i GLAS-a) u slobodnom govoru upozorila na, kako je kazala, katastrofalno stanje u zdravstvu, odnosno nedostatak obiteljskih liječnika.

Veliki broj obiteljskih liječnika odlazi u mirovinu, tisuće mladih odlazi u inozemstvo i pitanje je tko će nas liječiti, rekla je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

#related-news_0

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!