Otac Mateja Periša poslao dirljivu poruku obitelji nestale djevojčice

Vijesti 27. ožu 202409:27 0 komentara
Facebook/Jovana Dragomirovic/Privatna arhiv/MUP

Nenad Periš, otac Mateja Periša iz Splita, koji je nestao u Beogradu, obratio se obitelji nestale djevojčice Danke (2), kojoj se u utorak izgubio svaki trag u okolici Bora u Srbiji.

Čim su mediji, a zatim i policija u aplikaciji Pronađi me opisali nestalu djevojčicu, Nenad Periš poslao je poruku njezinoj obitelji.

“Znam koliko im je u ovim trenucima teško. Prošao sam to, dani iščekivanja su najteži… Dankinim roditeljima želim poručiti da vjera nikad ne posustaje. Zato molim Boga da im da snage i da ne gube nadu. S roditeljima i obitelji iskreno se molim da nam svima da snage da dočekamo sretan kraj”, kazao je Nenad Periš, čiji je sin nestao u noći 31. prosinca 2021. godine.

“Sto riječi bih uputio obitelji nestale Danke jer mogu zamisliti kolika im je bol u ovim trenucima u duši”, kaže Periš, prenosi Nova.rs.

Matej Periš (27) nestao je u Beogradu u blizini kluba Gotik. Njegovo tijelo pronađeno je u Dunavu kod Ade Huje nakon 139 dana. Obdukcija je pokazala da je smrt nastala kao posljedica utapanja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!