“Pavičić Vukičević mora objasniti kako je cijena žičare skočila na 750 milijuna”

Vijesti 07. svi 202110:34 > 12:02
davor filipović
Tomislav Miletic/PIXSELL

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović komentirao je dana probleme oko Sljemenske žičare.

VEZANA VIJEST

“Bilo bi dobro da Jelena Pavičić Vukičević objasni kako je cijena s 300 milijuna skočila na 750 milijuna kuna, kako je bila desna ruka Milana Bandića, sigurno ima saznanja kako se realizirao taj projekt. Očekujem da to objasni, a ne da komentira ono što struka mora reći. Očekujem da će se ispoštovati sva pravila struke. Sigurnost naših sugrađana je najvažnija. Oni koji su odgovorni za taj projekt moraju objasniti kako je cijena tako skočila, to je ono što je zabrinjavajuće i ne smije se više događati u našem gradu, a ona najpozvanija da objasni kako je došlo do te cijene skoka”, rekao je Filipović.

Čini mi se da netko struku pokušava gurnuti u predizbornu kampanju. Žičara je mogla bit otvorena ima 20 godina. Neka sturka radi svoj posao, a oni odgovorno za sramotno poskupljenje neka se očituju”, rekao je Filipović.

Komentirao je i slučaj gospođe kojoj je jučer u dvorištu u neposrednoj blizini žičare izgorio automobil, a koja se samo dan ranije u medijima žalila na buku koju stvara žičara.

“Moram priznati da na to ne gledam s nikakvom simpatijom, osuđujem takav čin i pozivam institucije da čim prije nađu krivca. Stvarno mi je žao i nadam se da se takve stvari nikad više neće događati u našem gradu”, kazao je Filipović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.