Grbin napao HDZ: Korumpirani lopovi misle da sve mogu potkupiti

Vijesti 05. tra 202411:48 0 komentara
Ema Bašić / N1

Koalicija "Rijeke pravde" u četvrtoj izbornoj jedinici predstavila je na osječkom Trgu slobode kandidate i kandidatkinje, što je bilo popraćeno govorom svih uključenih, a završilo govorom predsjednika SDP-a Peđe Grbina.

“Hvala onima koji su nas pratili i držali svih ovih godina. Hvala svima koji će 17.4. izaći na izbore i izabrati bolju Hrvatsku. Već samo jednim potezom kemijske, 90 posto korupcije poslat će u ropotarnicu povijesti”, poručio je Grbin.

Podsjetio je da su izbori samo početak, da tek nakon njih slijedi “pravi posao”.

“Nakon njih počinje posao nas, nas kojima ćete dati povjerenje, nas koji pred vas s planom i programom kako svima vama osigurati bolji život. Bio sam ovdje prije nekoliko mjeseci i prišla mi je starija gospođa i rekla da ima 250 eura mirovine. Je li to normalno? Nije”, kazao je predsjednik SDP-a i dodao:

“A predsjednik Vlade nas uvjerava da se živi bolje nego ikada. To je notorna laž. Proračun je dvostruko porastao u posljednje dvije godine, a mirovine su rasle duplo sporije. Ljudi nisu glupi i znaju što se događa. Znaju da ih se pokušava potkupiti. Korumpirani lopovi, a to su HDZ-ovci, misle da se sve može potkupiti. Svi vi ćete ih uvjeriti da ne mogu. Donesite promjenu koja Hrvatskoj treba.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!