Perišićev sin dobio veliko priznanje UN-a, počast mu odala i bivša predsjednica

Vijesti 22. pro 202211:09 1 komentar
REUTERS/Lee Smith

Nakon slavlja Hrvatske protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu u Kataru, Leo Perišić, sin hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, tješio je Neymara.

Ta je scena obišla svijet i oduševila mnoge, a Leo Perišić je zbog toga nagrađen i od UN-a. Zbog fair playa koji je pokazao nakon utakmice s Brazilom, UN mu je dodijelio otvaranje walkathona zvanog Hod od nule, koji se održava u svrhu ispunjavanja ciljeva održivog razvoja UN-a.

Toj je ceremoniji prisustvovala i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja se o svemu oglasila na Instagramu.

“Jedna od zvijezda Svjetskog prvenstva u Kataru bio je i Leo Perišić, sin hrvatskog nogometaša Ivana Perišića. Leo je označio početak walkathona “Hod do nule” u potporu ispunjavanja ciljeva održivog razvoja UN-a, kao posebno priznanje za njegov doprinos fair playu u trenucima nakon utakmice Hrvatske i Brazila, kada je tješio brazilske reprezentativce”, objavila je bivša predsjednica.

Inače, Hrvatska je bila uspješnija nakon izvođenja penala i tako izborila polufinale u kojem je slavila Argentina. Na kraju se hrvatska nogometna reprezentacija iz Katara vratila s broncom, nakon pobjede nad Maroko 2-1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare