Pirovac otkazao koncert Leta 3 zbog Livaje: “Postoji značajan sigurnosni rizik”

Vijesti 08. lip 202313:51 0 komentara
Goran Kovacic/PIXSELL

Načelnik općine Pirovac, Ivan Gulam je na Facebooku objavio da se otkazuje nastup benda Let 3 u Pirovcu. Koncert se otkazuje, kako je napisao Gulam, zbog "nespretnih izjava članova benda o Hajduku", ali i zbog činjenice da je Marko Livaja napustio hrvatsku nogometnu reprezentaciju zbog vrijeđanja na Rujevici.

Objavu načelnika prenosimo u cijelosti:

“Let 3 – otkazujemo nastup u Pirovcu.

S obzirom na ranije nespretne izjave članova benda o Hajduku, a i posljednja događanja oko reprezentacije i napad na riječkom stadionu na jednog od simbola sportske Dalmacije, Marka Livaju i njegovo napuštanje reprezentacije procjenili smo da je nastup riječkog benda značajan sigurnosni rizik i zbog toga se koncert neće održati.

Znam da će dijelu pirovačke publike i gostiju otkazivanje koncerta Leta 3 biti razočaranje, ali molim za razumijevanje”, napisao je Gulam na Facebooku.

Podsjetimo, na otvorenom treningu hrvatske reprezentacije na riječkoj Rujevici, koji je pratilo oko tisuću ljudi, nekolicina gledatelja počela je vrijeđati Livaju. Nakon incidenta, igrač splitskog Hajduka odlučio se povući iz reprezentacije.

Osim toga, nakon što su Hajdukovi tići prije mjesec i pol dana izgubili u finalu Lige prvaka za mlade, Prlja iz Leta 3 objavio je fotografiju fritula, a uz to je poručio “neka se momci naviknu”, zbog čega se našao na meti kritika.

Epilog tog incidenta bila je Prljina isprika. “Priznajem, pogriješio sam što sam se išao dirati u ono što nam je svima najdraže, a to su naša djeca i beskrajno mi je žao zbog toga. Ovim putem molim sve koje je povrijedila moja objava za oprost. I sam sam roditelj tako da je moj grijeh samim time još i teži.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!