Pokušaj ubojstva kod Daruvara: Pijan sjekirom premlatio svoju nevjenčanu suprugu

Vijesti 15. stu 202214:31 0 komentara
pixabay.com/Ilustracija

Daruvarska policija jučer je provela kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju.

“Naime, sumnja se da je u nedjelju 13. studenog u večernjima satima u Siraču, u obiteljskoj kući, nakon verbalne prepirke fizički napao svoju 39-godišnju izvanbračnu suprugu te joj potom hladnim oružjem zadao nekoliko udaraca u predjelu glave i tijela.

39-godišnjakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Pakrac gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede. Napadač je te večeri uhićen i priveden u prostorije policije gdje je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola.

U ponedjeljak 14. studenog, 31-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave, a protiv njega je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru”, priopćeno je iz policije.

Kako neslužbeno doznaje MojPortal, muškarac je svoju nevjenčanu suprugu izudarao sjekirom po glavi, ramenu i nozi. Dodaju da je imao tri promila alkohola u krvi.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!