Policija provodi izvide zbog prijetnji muža Gabrijele Žalac novinaru Telegrama

Vijesti 10. stu 202118:02 > 18:021 komentar
Vjekoslav Skledar/ Telegram

Suprug Gabrijele Žalac, u srijedu uhićene bivše ministrice vlade Andreja Plenkovića, danas je zaprijetio novinaru Telegrama Dragi Hedlu.

Oko podneva, policajci su započeli pretragu dva automobila parkirana ispred kuće bivše ministrice, Mercedesa i Peugeota očito u vlasništvu obitelji Žalac. U tom trenutku, kroz vrata je izašao suprug bivše ministrice, Mario Žalac.

Počeo je vikati prema okupljenim novinarima: “Hvala vam svima!”, “Hvala vam svima!”. Nakon toga se posebno obratio Telegramovom reporteru. “Gospodine Hedl, kako ste? Kako ste?! Znam sve o vama, Hedl! Zapalite svijeću za Sisvete!”, rekao je. U tom trenutku krenuo je prema novinarima, ali su ga policajci zadržali i potom je ušao u kuću, javio je Telegram.

Policija kaže da provodi izvide

Policijsku upravu Vukovarsko-srijemsku Index je upitao smatraju li se riječi koje je Mario Žalac uputio novinaru prijetnjom?

“Policija će provesti izvide kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja te o svemu utvrđenom izvijestiti nadležno državno odvjetništvo”, poručio je kratko glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar