Uživanje na Sport klubu: Wimbledon u 4K rezoluciji za korisnike Telemacha!

Vijesti 03. srp 202312:41
Telemach Hrvatska

Najcjenjeniji svjetski teniski turnir dolazi na TV ekrane u nikad boljem – 4K izdanju i to samo za korisnike Telemacha koji će tako od danas u vrhunskoj rezoluciji na Sport Klubu moći pratiti nastupe svjetskih teniskih zvijezda poput Đokovića, Ribakine i Alcaraza

Korisnici Telemacha od danas imaju mogućnost posebnog doživljaja gledanja najuglednijeg teniskog turnira, Wimbledona. Naime, prava na ovogodišnji prijenos Wimbledona ekskluzivno su pripala Sport Klubu koji je dostupan u sklopu Telemachovih EON paketa i na kojemu će se jedno od najelitnijih sportskih natjecanja ovog puta prenositi u rezoluciji čak četiri puta većoj od standardne. Pridonijet će to iznimno snažno i realističnom dojmu praćenja natjecanja uz jasnoću i preciznost koju donosi rezolucija s četiri tisuće piksela.

Dodatna prednost 4K je funkcija skalabilnosti, što znači da oni kojima uređaj ne podržava 4K i dalje mogu uživati u prednostima ovog načina gledanja. 4K sadržaj može skalirati na niže rezolucije, poput primjerice HD-a, a da gledatelj pri tome još uvijek može doživjeti izvanrednu sliku bez značajnijeg gubitka kvalitete.

Turnir na Wimbledonu u 4K rezoluciji sportski fanovi mogu pratiti i uz EON Sports Mode, koji omogućuje praćenje statistike u realnom vremenu, pregled formacija i poredaka na ljestvicama te detaljne analize. Dostupan je na svim uređajima i garantira vrhunsko korisničko iskustvo.

Telemach Hrvatska ovime još jednom potvrđuje kako je predan najboljem iskustvu svojih korisnika u svim segmentima, pa tako i na području zabave i sporta.

Na ovogodišnjem će Wimbledonu nastupiti velika svjetska teniska imena poput Đokovića, Alcaraza, Šwiatek i Ribakine, a s posebnim će se nestrpljenjem čekati i nastupi hrvatskih predstavnika kojih je na ovogodišnjem turniru čak šest. Tako će Borna Čorić, Donna Vekić i Petra Martić nastupiti u pojedinačnoj kategoriji, dok u će u parovima igrati Nikola Mektić i Mate Pavić te Ivan Dodig s Amerikancem Austinom Krajicekom

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.