Na utakmicu protiv Argentine idu Jandroković sa suprugom i Grlić Radman

Sport Klub 12. pro 202211:03 4 komentara
Davor Visnjic/PIXSELL, Ilustracija

Hrvatska sutra u 20 sati igra polufinalni susret Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru protiv Argentina, a s tribina će Vatrenima i ovaj put podršku pružati neki od hrvatskih dužnosnika.

Iz Ureda predsjednika Sabora potvrđeno je da će na utakmicu polufinala ići predsjednik Sabora Gordan Jandroković sa suprugom Sonjom. Predsjednik Sabora u Katar ide na poziv Države Katar, objavljeno je iz Sabora.

“Predsjednik Sabora podržat će hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja je po drugi put zaredom ušla među četiri najbolje reprezentacije svijeta. Želimo još jednu pobjedu Hrvatske i ulazak u finale Svjetskog prvenstva”, stoji u priopćenju.

vezana vijest

Jandroković nije jedini hrvatski dužnosnik koji će u utorak biti na stadionu u Kataru. Na polufinale putuje i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, kojega je pozvao katarski ministar vanjskih poslova, objavljeno je iz MVEP-a.

Podsjetimo, Vatrene su dosad u Kataru podržali predsjednik Zoran Milanović koji je utakmicu protiv Belgije gledao u društvu supruge Sanje Musić Milanović. Premijer Andrej Plenković sa sinom i nekoliko ministara podržao je Vatrene u susretu protiv Japana, a česta navijačica na tribinama kada igraju Vatreni je i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Nju smo u Kataru vidjeli na utakmicama skupine kada je naša ekipa igrala protiv Kanade, ali i na susretima Brazila i Švicarske i Kostarike i Njemačke.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare