Prvi SDP-ov gradonačelnik Varaždina: Vratit ću osmijeh i ponos Varaždincima

Vijesti 31. svi 202113:06 0 komentara
neven bosilj
N1

SDP-ov Neven Bosilj novi je gradonačelnik Varaždina nakon što je u drugom krugu izbora dobio 8249 glasova (50,52 posto), a dosadašnji gradonačelnik Ivan Čehok 8080 glasova (49,48 posto).

Bosilj je prvi varaždinski gradonačelnik iz redova SDP-a, a do pobjede je uspio doći, kako sam kaže, zahvaljujući tome što je uspio mobilizirati sve snage koje žele promjene u Varaždinu.

“Također, vjerujem i da su birači prepoznali i honorirali moj rad u gradskom vijeću u proteklom mandatu. Vratit ću osmijeh i ponos Varaždincima”, rekao je Bosilj za N1.

“Dogovorili smo sastanak, aktualna gradska uprava već priprema primopredaju i vjerojatno ćemo to uspjeti obaviti ovaj tjedan”, dodao je Bosilj.

Kaže da ne očekuje prevelika iznenađenja kada preuzme vlast.

“Znam što ću zateći budući da sam bio šef oporbe u gradskom vijeću, ne očekujem neka velika iznenađenja. Znam da će pojedini kosturi možda ispasti, imali smo jednu integralnu nagodbu za koju nitko ne zna je li potpisana ili nije. U svakom slučaju, morat ću dobro pregledati sve dokumente, ali prevelika iznenađenja ne očekujem”, rekao je Bosilj.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!