Psa ostavili u užarenom automobilu u Rijeci. Intervenirala i policija

Vijesti 15. lip 202309:30 1 komentar
Screenshot/N1

Društvo za zaštitu životinja Rijeka na svojem službenom Facebook profilu izvijestilo je kako ih je jučer ujutro dočekala dojava o psu zatvorenom u autu ispred ZTC-a.

Navode da je pozvana policija čiji su djelatnici stigli u roku od 10 minuta i otvorili vrata na autu. Ovim putem im se od srca zahvaljuju na brzoj intervenciji i sretnom ishodu.

Također, i da je pas oslobođen i odveden u nadležno sklonište, u ovim slučaju Lič dok će vlasnik će kažnjen, prenosi Novi list.

“Kao i svake godine ljeti, VRUĆE JE, molimo vas ne ostavljate svoje životinje u autu zaključane čak niti na par minuta. Pogotovo ne na suncu. Čitav je niz scenarija koji se mogu dogoditi, a rijetko koji završavaju dobro. Danas je tragedija izbjegnuta, pitanje je kako će se završiti neki drugi put. Volite svoje ljubimce, i pazite na njih!” ističu iz Društva za zaštitu životinja Rijeka.

Iz PU primorsko-goranske za Novi list su rekli kako je policija oko 10.30 sati dobila dojavu da je ispred ZTC-a u zatvorenom automobilu pas.

Na mjesto događaja izašla je policija, komunalni redar, djelatnik veterinarske stanice i veterinarska inspektorica. Utvrđeno je i da automobil nije bio zaključan, ali je jasno da pas nije mogao sam otvoriti vrata i spasiti se.

Brigu o njemu preuzeli su veterinarski djelatnik i veterinarska inspektorica, priopćili su iz policije.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare