Psihijatrica s Brača: Nisam vrijeđala policajce, poljubila sam psa kojeg su mi ubili

Crna kronika 27. pro 202311:16 1 komentar
MUP

Psihijatrica R. V. privedena je jučer ujutro na splitski Općinski prekršajni sud zbog vrijeđanja policajaca nakon što je ustrijeljen pas njenog supruga na Božić u brčkom mjestu Milna.

Policija je zatražila da se kazni po zakonu i zadrži u zatvoru na 15 dana, no sutkinja nije to prihvatila, već ju je nakon ispitivanja pustila da se brani sa slobode. Po evidenciji, žena je neosuđivana, prenosi Dalmatinski portal.

Suđenje se nastavlja za dva tjedna kada će sutkinja saslušati policajce koji su intervenirali. Psa je ustrijelio policajac službenim pištoljem nakon što je napao drugog psa i dvije žene.

Supruga psihijatrice T.V. policija je uhitila i kazneno prijavila za opće opasnu radnju i prijetnju policijskim službenicima. Predan je pritvorskom nadzorniku i bit će ispitan u Državnom odvjetništvu.

Psihijatricu terete da je policajcima svašta izgovorila.

“Tko je vama dao vlast. Nećete više raditi taj posao. Ubojice. Pogledajte na što ličite. Neprofesionalni ste”, svjedoče policijski službenici, a ona to negira i tvrdi da je samo poljubila ustrijeljenog psa, piše Dalmatinski portal.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare