Puljak o Državnim nekretninama: Ovakvog skandala nije bilo od Fimi medije

Vijesti 03. velj 202210:57 > 13:30
N1

Saborska zastupnica stranke Centar Marijana Puljak komentirala je u N1 Studiju uživo izjave premijera Andreja Plenkovića.

“Svjedočili smo pokušaju relativizacije cijelog ovog slučaja, jednog velikog skandala, kakvog nije bilo od Fimi medije naovamo, u kojemu jedna povlašena kasta manipulira državnim nekretninama za svoju osobnu korist. Da to bilo koji mali čovjek napravi, bio bi sankcioniran. Ali ne, državni dužnosnici, pogotovo članovi HDZ-a ne podliježu zakonima ove države. To je problem”, kaže.

“Stranka osuđena za korupciju i dalje se ponaša bahato i svi misle ‘nitko mi ništa ne može'”, govori Puljak.

vezana vijest

“Od Fimi medije nismo vidjeli da je nešto ovako veliko drmalo državom. Premijer pokušava to relativizirati, ali mislim da je krajnje vrijeme da snosi političku odgovornost”, smatra Puljak.

“To je natjecanje dva neiživljena dječaka koji s dva brda viču jedan na drugoga, a stanje u državi ne rješavaju”,  govori o sukobima premijera i predsjednika. Dodaje i da joj sve izgleda kao da dvojica visokih dužnosika smišljaju što će jedan drugom reći, kakvu uvredu.

“Ako donesemo pravila, ona trebaju vrijediti za sve. Ja imam prebivalište u Splitu, u Zagrebu ima stan moje kćeri i nije mi palo na pamet tražiti državnu nekretninu jer tu mogu boraviti. Vidjeli smo da to nije slučaj kod drugih. Ako to nije skandalozno… Za to nema opravdanja. Može premijer tražiti ne znam kakve rupe u zakonima, ali za to nema opravdanja”, zaključuje Puljak.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.