Puljak otkrio kako oporba može “srušiti HDZ i napraviti modernu Hrvatsku u kojoj vlada red”

Vijesti 01. ožu 202413:20 0 komentara

Splitski gradonačelnik predsjednik stranke Centar Ivica Puljak bio je gost N1 Studija uživo s Igorom Bobićem.

Puljak je jučer bio u Zagrebu na konferenciji o otpadu na kojoj su sudjelovali i brojni i drugi gradonačelnici, a na marginama je, kaže, razgovara s raznim drugim strankama oko nadolazećih parlamentarnih izbora.

“U tijeku su razgovori s onim strankama koje su bile na prosvjedu na Markovu trgu i razgovaramo kako bismo mogli postići zajendički izlazak na izbore s osnovnom idejom, osnovnim ciljem, a to je srušiti HDZ i od Hrvatske napraviti modernu državu u kojoj vlada red”, rekao je Puljak.

Dodaje da razgovori idu dobro, u konstruktivnoj atmosferi.

“Velika je doza suglaslja u osnovnim idejama, a nadam se da ćemo se okupiti u što većem broju. Osobno mislim da bismo trebali ići svi zajedno u svim izbornim jedinicima. Tako imamo najviše šanse za osnovni cilj, srušiti HDZ i uvesti red u Hrvatsku”, smatra Puljak.

Ističe da je iznimno važno postići suglasje i što veću sinergiju.

“Jedino ako se okrupnimo u svim izbornim jedinicima jer na takav način ćemo postići sinergiju i dovoljnuo veliku snagu da srušimo HDZ.”

Što se njih tiče, kaže Puljak, razgovori zasad idu dobro i vjeruje da će završiti tako da će “građanima omogućiti nadu da je moguća bolja, puno bolja Hrvatska od one koju sad vodi HDZ”.

Rekao je i kako su oni u Splitu primjer jer su pokazali kako sami, sa svojim snagama i bez pomoći države mogu napraviti velike stvari.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!