Pupovac objasnio zašto nije pozvao Milanovića na domjenak SNV-a

Vijesti 05. sij 202313:51 1 komentar
Zeljko Lukunic/PIXSELL

Milorad Pupovac (SDSS) i Tomislav Žigmanov (Demokratski savez Hrvata u Vojvodini) održali su konferenciju za novinare na kojoj su potpisali usuglašenu Deklaraciju o suradnji Srba iz Hrvatske i Hrvata iz Srbije te su odgovarali na pitanja novinara.

Upitan za susret s predsjednikom Zoranom Milanovićem, Žigmanov je rekao da nije bio u komunikaciji s Milanovićem kad je u pitanju sutrašnji događaj, budući da će sutra u posjet SNV-u doći predstavnici izvršnog segmenta vlasti.

“Nastojat ću da sutra imam bilateralni susret s predstavnicom srpske zajednice u segmentu vlasti, gospođom Anjom Šimpragom“, rekao je Žigmanov.

“Postoji jedan otegotni segment kad su u pitanju hrvatski i srpski odnosi, međutim, moramo znati da je život puno bogatiji. Republika Srbija s Republikom Hrvatskom ima godišnju razmjenu blizu milijardu eura i među deset je država kad je u pitanju vanjskotrgovinski politički okvir.

Ne možete ne primijetiti da Saša Matić hara Hrvatskom, rekao je Žigmanov. “Nećemo biti Saša Matić i u dva dana napuniti arene u Zagrebu, Splitu ili Osijeku”, rekao je Žigmanov, dodavši da će se truditi unaprijediti odnose.

Zvali smo ga više puta, rekao je Pupovac o Milanoviću.

“Ove godine nismo, zato što smo se malo umorili od pozivanja”, rekao je Pupovac.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare