Radić: Kako je Most mogao surađivati s čovjekom koji je ukrao milijardu kuna? To mi je nenormalno!

Vijesti 12. pro 202318:40 0 komentara
N1

Zastupnik Domovinskog pokreta Mario Radić gostovao je u N1 Dnevniku sa Sandrom Križanec i komentirao smjenu ministra gospodarstva Davora Filipovića, kao i optužbe da se njegova stranka sad osvećuje za smjenu Frane Barbarića.

“To je smiješno, stavio bih u eter nešto drugo. Ti novci, koji su išli na Mrežu, za neke opskurne emisije… tko je u njima gostovao? Isključivo HDZ-ovci i Mostovci, nitko iz Domovinskog pokreta. Imamo situaciju u kojoj se državnim novcem plaća kampanja dviju stranaka. U jednoj od tih emisija su me proglasili redikulom godine. Zamislite da netko vas proglasi redikulom godine… Odmah mi je bilo jasno da tu stoji netko tko ima osobne interese koji nemaju veze s politikom ili gospodarstvom”, rekao je Radić pa pojasnio zašto tvrdi da je korist imao i HDZ:

“U emisiji je Filipović gostovao četiri ili pet puta, neki još HDZ-ovci, Mostovci… Nino Raspudić. Ta emisija im je bila platforma da me blate iz interesa, očito gospodina Lovrinčevića.”

Pojasnio je zapto smatra da je bivši Filipovićev savjetnik to radio.

“Dajte čovjeku vlast i vidjet ćete kakav je. Krivo mi je i žao mi je, to je sve što ću reći.”

Naglasio je i da će on osobno sam u zatvor ako netko dokaže njegovu poveznicu s PPD-om.

“Nađite je. Ali, kako vidim, gospodin Vujnovac je bliži HDZ-u”, mišljenja je Radić.

Okrenuo se još jednom prema Mostu i porukama koje su izašle u javnost.

“Oni su jedno tijelo i jedna duša. Novinar Vlahović, Troskot, Lovrinčević… ali tu su još neka zanimljiva imena. Spominje se Goran Husić i gospodin Škugor. Zanima me kako jedna oporbena stranka, samo zato da bi napadala drugu, surađivala s ljudima koji su uzeli milijardu kuna iz Ine. I oni su sad pravovaljani izvori? To mi je nenormalno.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!