Radimir Čačić: Kriminalna močvara HDZ-a je kao živo blato usisala Andreja Plenkovića

Vijesti 05. ožu 202411:43 1 komentar

Predsjednik Reformista Radimir Čačić rekao je da je veći dio građana svjestan nužnosti promjene "ove korumpirane i nesposobne vlasti".

“Ovo je izuzetno dobar trenutak za izbore. Naime, maske su pale”, rekao je Čačić na konferenciji za medije u Saboru.

“Svi politički akteri zajedno prošlih smo se dana našli pred jednostavnim testom, testom koji je crno-bijeli, jeste li za pravnu državu ili državu kriminal, za “lex AP” i Turudića kao instrument u provedbi ili niste”, dodao je.

“I u Europi već shvaćaju da je sazdržaj drugačiji od lica”

Šef Reformista rekao je da je javnost svjedočila da su neki na tom testu pali. “Pao je Domovinski pokret, pali su Suverenisti, neki desni zastupnici, nažalost, pala je i Nezavisna lista Matije Posavca. Pali su svi oni koji su ili bili uz Turudića ili su prešutjeli potrebu da se kriminal u ovoj zemlji sprečava ili razotkriva.”

“Stali su uz HDZ, tu kriminalnu organizaciju, stali su uz Andreja Plenkovića koji je velikom dijelu hrvatskih građana na početku poslao poruku nade da će isušiti kriminalnu močvaru HDZ-a. Ta močvara je kao živo blato usisala Andreja Plenkovića i ovog trenutka svjedočimo da je upravo njegovo lice, koje je sve manje europsko, poruka ‘glasajte za tu močvaru’, poruka da nastavimo s tim živim blatom koje usisava sve kapacitete da Hrvatska bude bolja”, rekao je Čačić.

Na kraju je kazao da “i u Europi već shvaćaju da je sazdržaj drugačiji od lica”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare