Pripremite se: U subotu skoro ništa od dućana i šoping centara neće raditi

Vijesti 02. kol 202312:30 0 komentara
Unsplash / Ilustracija

U Hrvatskoj se u subotu slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja koji je za mnoge neradni dan.

Provjerili smo kako rade trgovine i šoping centri taj dan.

Konzum na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja, 5. kolovoza 2023. neće raditi. Što se tiče nedjelje, otvoren je samo dio trgovina, a popis možete naći OVDJE. Treba spomenuti i da je Konzum ukinuo dostavu i preuzimanje iz webshopa nedjeljom.

Trgovine Lidla u subotu 5. kolovoza, kao ni na blagdan Velike gospe 15. kolovoza, neće raditi. Od 2. srpnja Lidl Hrvatska započeo je s primjenom zakona kojim se uvodi neradna nedjelja pa je velik dio trgovina u potpunosti zatvoren nedjeljom, a dio radi. Popis možete pronaći OVDJE.

Kaufland je odlučio zatvoriti sve trgovine 5. i 15. kolovoza. Za rad nedjeljom provjerite prema pojedinim trgovinama na karti na ovom linku.

I Plodine su na svojim stranicama izvijestile kupce da će njihove trgovine biti zatvorene na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, u subotu 05. kolovoza te na blagdan Velike Gospe, u utorak 15. kolovoza. Dio njihovih trgovina bit će zatvoren i u nedjelju, a detalje pronađite OVDJE.

Svi SPAR supermarketi i INTERSPAR hipermarketi neće raditi na praznik u subotu 5. kolovoza 2023. godine. Raspored rada Sparovih trgovina u nedjelju 6. kolovoza pronađite OVDJE.

KTC već tri godine ne radi nedjeljom, praznikom i blagdanom pa će tako biti zatvoreni i ove subote 5. kolovoza.

Studenac trgovine ne rade za blagdane 5. kolovoza i 15. kolovoza, osim trgovina u slijedećim mjestima s različitim radnim vremenom – Lastovo, Mljet, Ubli, Pomena, Umag, Poreč, Novigrad, Tar, Pula, Medulin, Premantura, Fažana, Funtana, Pakoštane, Biograd, Drage, Dubrovnik, Kamp Stobreč, Bjelovar, Bale, Nova Gradiška, Njivice, Rabac, Selce, Rovinj, Kačjak, Zaton, Ičići, Prizna, Oštro, Krk i Betina. Što se tiče rada nedjeljom, svaki četvrtak Studenac na web stranici objavljuje popis trgovina koje rade nadolazeću nedjelju.

Trgovački centri

Trgovački Arena centar u Zagrebu već je ranije najavio da tijekom srpnja i kolovoza Arena Centar neće raditi nedjeljom i blagdanima, uz iznimku kina, barova i restorana čiji popis možete pronaći OVDJE.

Trgovine i usluge trgovačkog centra Supernova Garden Mall neće raditi na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza. Od cijelog kolovoza jedina nedjelja koju rade je zadnja, 27. 08., a ostatak radnih nedjelja pronađite OVDJE.

Zagrebački Avenue Mall bit će otvoren, no neće sve trgovine raditi. Raspored rada trgovina u subotu 5. kolovoza pronađite OVDJE. Popis neradnih nedjelja možete pronaći OVDJE.

City Center je u subotu 5. kolovoza zatvoren. Popis radnih nedjelja ovog trgovačkog centra pronađite OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!