Raspudić: Sabor je medicinski stručniji od Stožera, ima više liječnika

Vijesti 19. pro 202112:37 > 12:42 3 komentara
Robert Anic/PIXSELL

Mostovac Nino Raspudić rekao je u Točki na tjedan N1 televizije kako je Most uspio prikupiti dovoljno popisa za referendum kojim ova stranka želi dokinuti "stožerokraciju".

Na pitanje kako bi Most vodio ovu krizu, Raspudić kaže da bi krizu vodio ministar zdravstva, a Stožer bi bio ukinut.

“Jedna od stvari koja se čula da ne može Sabor odlučivat jer ne može Sabor cijeli dan zasjedati i odlučivati. Sabor će odlučivati o ljudskim pravima i slobodama, a o svemu ostalom ministar zdravstva”, zaključuje dodajući da je možda jedan posto mjera koje ograničavaju ljudska prava, a sve ostalo u tehničke stvari.

“Ako gledamo apsolutni broj, više je doktora medicina u Saboru nego u ovom Stožeru”, govori Raspudić zaključujući da je Sabor medicinski stručniji od Stožera.

vezana vijest

“Stožer se u startu degradirao”, kaže.

Na pitanje je li protiv cijepljenja kaže kako Most govori da cijepljlenje treba biti slobodan izbor i odvijati se u komunikaciji s osobnim liječnikom koji najbolje zna stanje svog pacijenta.

“Mi smo ovdje opasno ušli u prostor dogmatike gdje se vrši vrsta ucjene gdje ljudi potpuno nekvalificirani za to govore ljudima da se cijepe ili ne cijepe”, kaže Raspudić zaključujući da on nije taj koji bi trebao ljudima govoriti trebaju li se cijepiti ili ne.

Cijeli razgovor pročitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare