Ravnatelj poplavljene škole: Situacija je prilično strašna i kaotična

Vijesti 28. ruj 202108:33 > 10:43
Izvor: N1/Mirela Bačić

Jutros je opet pukla vodovodna cijev na području Trešnjevke, ista ona na raskrižju Selske i Baštijanove koja je pukla prije nekoliko dana. Naša reporterka Mirela Bačić razgovarala je i s ravnateljem poplavljene privatne gimnazije na Selskoj cesti u Zagrebu Mladenom Nikolaševićem.

Kaže da je situacija prilično strašna. “Moram zahvaliti svima koji nam zdušno pomažu. Kaotično je, ali polako ulazimo u rutinu da organiziramo nastavu i vjerojatno ćemo narednih dana biti na online nastavi”, rekao je.

Učenicima su poručili da ne dolaze u školu i čekaju daljnje upute o organizaciji nastave, govori ravnatelj.

N1/Mirela Bačić

 

Podsjetimo, jutros je opet pukla cijev u Zagrebu, a kako je policija izvijestila, došlo je i do izlijevanja veće količine vode po okolnim ulicama i objektima. Do puknuća je došlo na raskrižju Selske i Baštijanove.

Službe su odmah izašle na teren

Ekipe Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. Zagrebačkog Holdinga u utorak ujutro odmah su izašle na teren i rade na sanaciji puknuća magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda na Selskoj cesti, na raskrižju s Baštijanovom ulicom.

Do puknuća magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda u zagrebačkom naselju Trešnjevci, na raskrižju Selske i Baštijanove došlo je jutros oko 4,50 sati.

“Ekipe Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. odmah su izašle na teren te su započele aktivnosti za sanaciju. Radovi će se  izvoditi do potpune sanacije, a svi potrošači imaju redovnu opskrbu vodom”, naveli su jutros na internetskim stranicama Vodoopskrbe i odvodnje ZG Holdinga.

U slučaju obustave opskrbe vodom za pojedina područja, zbog potreba izvođenja radova, obavijest će biti postavljena na službenoj mrežnoj stranici www.vio.hr te su za navedenu mogućnost u pripravnosti i autocisterne, naveli su.

Više čitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar