Regionalni mediji o skupštini Dinama: “Rat u klubu”

Vijesti 10. ožu 202308:35 0 komentara
Matija Habljak/PIXSELL

"Nastavlja se rat za vlast u klubu", "kraj Mamićeve priče u Dinamu", "Potpuni i nezapamćeni kaos na skupštini Dinama", samo su neki od naslova regionalnih medija nakon neslavnog kraja Skupštine zagrebačkog Dinama na kojoj se trebalo odlučivati o novim članovima Izvršnog i Nadzornog odbora.

Članovi skloni struji Zdravka Mamića napustili su prostorije hotela Sheraton, a kako je njih bilo 33, na Skupštini Dinama je ostalo 37 članova te to nije bilo dovoljno da se ispoštuje kvorum od 41 člana.

Tako je predsjednik Barišić sve završio nakon što je shvatio da nema kvorum. Ispred hotela okupili su se i Bad Blue Boysi koji su pjesmom i skandiranjem čekali “odlazak Mamića iz kluba”, ali to još neko vrijeme neće dočekati.

“Rat u Dinamu se nastavlja, navijači pokušavali ući u hotel” naslov je Dnevnog avaza, dok kolege s portala klix.ba pišu: “Kaos u Zagrebu, nastavlja se rat za vlast u klubu”.

“Umjesto da se izglasaju novi saziv skupštine te novi Izvršni i Nadzorni odbor Dinama, sve se pretvorilo u masovne svađe i rasprave, međusobno prepucavanje i prozivanje, nakon čega su mamićevci napustili skupštinu i tako srušili kvorum”, prenosi 24sata.

Srpski mediji poput Kurira pišu o “Kaosu u Zagrebu”, dok Telegraf mijenja jednu riječ i piše o “Buri u Zagrebu” te da se “nastavlja rat za vlast u klubu”.

Slovensko Delo piše kako je “nakon najburnije sjednice slavnog zagrebačkog nogometnog kluba Mirko Barišić ostao predsjednik, dok je struja Zdravka Mamića poražena.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!