Robert Pauletić napustio stranku: Adio, Domovinski pokrete!

Vijesti 11. kol 202116:40
robert pauletić i miroslav škoro
Izvor: Milan Sabic/PIXSELL

Domovinski pokret ostao je bez još jednog člana, Roberta Pauletića.

Previranja u Domovinskom pokretu ne prestaju, a razlaz sa strankom posljednji je objavio Robert Pauletić. Od danas više nije član DP-a, objavio je na Facebooku.

“Adio, Domovinski pokrete! Danas sam se službeno iščlanio iz Domovinskog pokreta. Nije tajna da već mjesecima uopće ne sudjelujem u radu stranke, ali dosad sam barem formalno još bio član. Sad ne želim više biti ni to”, napisao je Pauletić i dodao:

“Smeta mi, naime, što mediji prenose neke moje reakcije na politička zbivanja nazivajući me članom Domovinskog pokreta. Pogotovo u svjetlu zadnjih zbivanja.

Domovinski pokret bio je JEDINA stranka u kojoj sam bio u životu. Povjerovao sam u vizije bivšeg predsjednika Miroslava Škore i stekao novo političko iskustvo zbog kojeg mi nije žao.

Uglavnom, sumnjam da ću ikad više postati član ijedne političke stranke. Hvala svim ispravnim članovima Pokreta (prepoznat će se) na zajedničkoj političkoj priči!

Što se mene tiče, završavam s ovom epizodom, prilično razočaran u ono u što se DP na kraju pretvorio. Pitanje koliko će vremena desnici trebati da se oporavi od ovog debakla.

A sad adio, i tko zna kad i tko zna gdje.”

ADIO, DOMOVINSKI POKRETE!Danas sam se službeno iščlanio iz Domovinskog pokreta. Nije tajna da već mjesecima uopće ne…

Posted by Robert Pauletić Pravi glas Dalmacije on Wednesday, August 11, 2021

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar