SDP: Osvojili smo većinu, Varaždin će konačno prodisati punim plućima

Vijesti 16. tra 202320:56 2 komentara
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Prema podacima kojima raspolaže SDP, njihova lista predvođena varaždinskim gradonačelnikom Nevenom Bosiljem na nedjeljnim izvanrednim izborima za Gradsko vijeće Grada Varaždina osvojila je natpolovičnu većinu mandata.

O tome je u izbornom stožeru SDP-a izvijestio gradonačelnik Neven Bosilj ustvrdivši da će SDP prema dosadašnjim podacima kojima raspolažu imati 11 ili 12 vijećnika u novom sazivu Gradskog vijeća.

„Zahvaljujem se sugrađankama i sugrađanima koji su izašli po ovom kišnom danu i odradili svoju građansku dužnost i rekli su svoje. A oni su rekli – dozvolite našem gradonačelniku da radi svoj posao”, rekao je  Bosilj.

Istaknuo je da više “neće biti moguće sve one opstrukcije koje su dosad radili u Gradskom vijeću”,  jer je lista SDP-a koju je predvodio sa zamjenikom Miroslavom Markovićem i direktorom Varkoma Brunom Isterom i ostalima s liste, dobila natpolovičnu većinu mandata u Gradskom vijeću koje ima 21 vijećničko mjesto.

Dodao je kako nema potrebe za koalicijama, no SDP svim političkim opcijama pruža ruku suradnje, osim ljudima s Nezavisne liste Ivana Čehoka.

„Svima su otvorena moja vrata i možemo raditi u interesu svih građana. Vjerujem da će grad Varaždin konačno prodisati punim plućima i da ćemo konačno moći donijeti proračun i da će taj proračun riješiti bale koje 18 godina zagađuju ulaz u grad”, zaključio je Bosilj.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare