SDP na Korani predstavio kandidate za Karlovačku županiju

Vijesti 30. ožu 202117:26 0 komentara
šafrani
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

SDP je u utorak na obali Korane predstavio kandidata za župana Karlovačke županije i njegovu zamjenicu, a to su Stjepan Mikulandrić iz Ozlja i Ivana Salopek Šumonja iz Ogulina.

Došao ih je poduprijeti predsjednik SDP-a Peđa Grbin i čelnici Županijske organizacije SDP-a Karlovačke županije.

Grbin je naglasio kako su Mikulandrić i Šumonja dobar izbor kad je riječ o razvoju gospodarstva u Karlovačkoj županiji jer bez toga nema prosperiteta kao ni dostatnih prihoda za obrazovne, zdravstvene, prometne ili socijalne programe.

Taj posao, kaže Grbin, rade odlično upravo u Ogulinu i Kamanju, gdje je SDP na vlasti i gdje se stvaraju nova radna mjesta privlačenjem investitora.

Mikulandrić, aktualni vijećnik u Županijskoj skupštini, ponudio je biračima u Karlovačkoj županiji “bolju vlast”, umjesto sadašnje, koja je, kaže, troma i neučinkovita i koja je sa 116 zaposlenika sama sebi svrha.

Dodao je da SDP ima ljude s kojima računa za ovu bitku te ja najavio da neće osporavati dobre stvari niti ih gurati u ladicu.

Napomenuo je i kako su im potencijalni koalicijski partneri svi od centra prema lijevo te dodao da su dogovori s jednom strankom pri kraju, kako za podršku SDP-ovom kandidatu za župana, tako i za sastavljanje zajedničke liste za Županijsku skupštinu, ali da će to objaviti zajedno sljedećeg tjedna.

Aktualna zamjenica gradonačelnika Ogulina Ivana Salopek Šumonja predstavila se kroz rad u Ogulinu, posebno istaknuvši doprinos razvoju zelene politike i financijsku pomoć mladim obiteljima te ustvrdivši da su “od aktualne HDZ-ove regionalne vlasti u četiri godine nailazili na politikantstvo i ignorantski stav”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!