Otvoreno Svjetsko prvenstvo novinara skijaša u Kazahstanu, pogledajte tko su hrvatski predstavnici

Vijesti 04. ožu 202417:03 0 komentara
CRO SCIJ

Danas je u kazahstanskom skijaškom centru Šimbulak svečano otvoreno 69. Svjetsko prvenstvo novinara skijaša.

Na njemu se ove godine među više od 120 sudionika za odličja u alpskom i nordijskom skijanju natječe i sedam hrvatskih novinara.

Boje Hrvatske brane Barbara Štrbac, Milan Vuksan, Branka Malnar, Ana Raić, Rino Gropuzzo, Vladislav Šestan i Luka Šestan.

CRO SCIJ

Prvenstvo traje do 10. ožujka 2023., a održava se u organizaciji Turističke zajednice Kazahstana, Ministarstva turizma, grada Almatija te skijaškog centra Šimbulak. To skijalište čije najviše staze dosežu 3.300 metara nadmorske visine ove godine obilježava 70 godina svog postojanja.

Nastup hrvatskog, novinarskog skijaškog tima na prvenstvu u Kazahstanu podržali su Hrvatski skijaški savez, Generali osiguranje, Turistička zajednica Kvarnera, Primorsko-goranska županija, Fortenova, Nova TV, Arbacommerce d.o.o.. Zadar, Poljoprivredna zadruga Cres, Obrt Kotač Lokve, portal Travel advisor, te Lucas Intertrade d.o.o.

CRO SCIJ

“Već tradicionalno se s ovih natjecanja vraćamo s medaljama, tako da i ove godine imamo razloga za optimizam. Nakon svečanog otvorenja malo nas je uzdrmao potres koji je pogodio grad Almati i njegovu okolicu. Nadamo se da ćemo u Hrvatsku uskoro poslati ljepše vijesti”, rekla je na početku prvenstva Ana Raić, predsjednica Sekcije novinara skijaša Hrvatskog novinarskog društva zahvaljujući svim sponzorima i donatorima koji su pomogli nastup hrvatskog tima u Kazahstanu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!