Šeks žestoko odgovorio Vidović Krišto: Bezobrazno me gledala i streljala pogledom

Vijesti 07. pro 202311:51 2 komentara
Josip Regovic/PIXSELL

Vladimir Šeks odgovorio je saborskoj zastupnici Karolini Vidović koja je rekla da je podnijela prijavu DORH-u protiv njega nakon što joj je prijetio u jednom zagrebačkom restoranu. “Uz osobne uvrede rekao mi je da je on 'mnoge osobno ušutkao i ubio'. Na moje pitanje hvali li se time, odgovorio je da je 'ponosan na njih'", rekla je Vidović Krišto.

Šeks je za Večernji list rekao da Vidović Krišto laže i to iz razloga jer je opsjednuta njime što dokazuje u brojnim prilikama u kojima ga nastoji “politički udariti”.

Dodaje kako je točno da je sreo Vidović Krišto u restoranu Purger, da ga je zastupnica bezobraznog gledala i strijeljala pogledom i da joj je prišao i pitao je zašto podnosi lažne krivične prijave protiv njega.

Oglasio se i HDZ-ov zastupnik Josip Šarić, pomoćnik glavnog tajnika stranke koji je svjedočio incidentu.

“Čitam, pratim, slušam današnje izjave i komentare zastupnice Karoline Vidović Krišto i ne vjerujem!

Dakle, istina je kako sam jučer bio u zagrebačkom restoranu koji zastupnica navodi. Istina je kako sam tamo susreo spomenutu zastupnicu.

Istina je, također, kako sam je uljudno pozdravio, rukovao se s njom te izašao van iz restorana. Nije istina da sam bio prisutan kada su ona i Vladimir Šeks razgovarali, te nije istina da sam ja odveo gospodina Šeksa iz restorana.

S obzirom da je ničim izazvana zastupnica Karolina Vidović Krišto iznijela dvije laži o meni, s pravom si postavljam pitanje koliko su uopće kredibilne i njezine ostale tvrdnje”, napisao je Šarić na Facebooku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare