Severina prozvala Domovinski pokret: “Strašno je to što su najavili! Koji su to likovi?!”

Vijesti 08. ožu 202422:26 1 komentar

Pjevačica Severina Vučković sudjelovala je u 8. noćnom maršu u Zagrebu koji se zalaže za prava žena te je tom prilikom razgovarala s našom Ivanom Tomić.

“Mislim da je poruka za sve žene da ovo ne treba biti samo za osmi mart nego svaki tjedan”, kazala je.

Severina je danas na svom Instagramu prozvala Domovinski pokret čiji je predsjednik Ivan Penava najavio deratifikaciju Istanbulske konvencije. “Na ulice izlazimo potaknute bijesom, ali ga tamo ne ostavljamo. Bijes prenosimo i na birališta”, napisala je pjevačica i poručila da su ovo najvažniji izbori dosad.

Za N1 je komentirala ovaj potez. “Strašno je što su najavili deratifikaciju Istanbulske konvencije koja se ionako ne upražnjava. Mislim da za takve stranke uopće nema mjesta i uopće ne znam koji su to likovi koji su se domogli tih pozicija koji će odlučivati o tim stvarima, to je prestrašno.”

Severina je poslala i poruku biračima, ali i opoziciji. Na pitanje kome bi građani trebali dati povjerenje, odgovorila je: “Svakako ne ljudima koji su na sve moguće način opljačkali državu, koji se služe svim mogućim sredstvima da nas uvjere da su oni u pravu, oni su bahati, bezobrazni, govore s pozicije moći koja se može srušiti u pet minuta. Poručila bih opozciji da bi bilo dobro da se spoje ako žele maknuti te ljude s vlasti.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare