Severinin PR opisao što se dogodilo u sukobu pjevačice sa sestrom

Vijesti 31. kol 202207:12 0 komentara
Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Severinin PR Davor Grgin objasnio je kako je prošlo ispitivanje u policiji, ali i najavio dodatne radnje vezane uz njenu sestru, Marijanu Popović. O detaljima se oglasila i odvjetnica pjevačice Jasminka Biloš.

Severinin PR Davor Grgin oglasio se u utorak navečer oko njenog privođenja u policiju, nakon izbijanja fizičkog sukoba između nje i njene sestre Marijane Popović. “Severina je saslušana u PU zagrebačkoj radi prijave njezine sestre Marijane Popović. PU zagrebačka postupala je po zahtjevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno”, potvrdio je Grgin, prenosi Dnevnik.hr.

Iznio je i Severinin opis događaja. “Prema Severininom opisu događaja, fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci”, javio je u nastavku.

VEZANE VIJESTI

Najavio je i nastavak pravnog postupka. “Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović”, rekao je na kraju.

Oglasila se i odvjetnica

U međuvremenu je i odvjetnica Jasminka Biloš kratkom izjavom za medije rasvijetlila situaciju. “Severina nije bila uhićena i ona je trenutačno na slobodi. Dala je svoju izjavu policiji u pogledu kaznene prijave koju je protiv nje podignula njena sestra. U ovoj situaciji Severina je bila napadnuta, i ona je žrtva nasilja – o tome postoji medicinska dokumentacija. Ona će to dokazati i podnijeti kaznenu prijavu protiv svoje sestre”, rekla je Biloš.

Objasnila je i zašto ju je policija tražila. “Vjerojatno se dogodio nesporazum u komunikaciji. Severina je kupila kartu za Zagreb dva dana prije polaska, nitko je u Splitu nije pozvao da se odazove i da da izjavu, tako da je ona otišla. Svakako nije bilo potrebe za ovakvom intervencijom”, rekla je Biloš.

Severina je pregledana u Traumatološkoj klinici u Zagrebu. “Da, ona je zadobila fizičke ozljede i to su posljedice fizičkog napada njene sestre. Dakle, ne radi se o tome da je ona napala sestru, nego upravo obrnuto”, pojasnila je Biloš. “Njena sestra je podnijela kaznenu prijavu protiv nje, i zato ju je tražila policija. Budući da se radi o srodstvu, policija je iz tih razloga trebala uzeti izjavu”, dodala je Biloš.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!