Sigurnosne pripreme: Nakon prošlog derbija policija ništa ne prepušta slučaju

Vijesti 24. lip 202217:45 0 komentara
Pixsell/PIXSELL

Započinju potrebne sigurnosne pripreme oko osiguranja Superkupa između GNK Dinamo Zagreb i HNK Hajduk Split koji je proglašen susretom visokog sigurnosnog rizika.

U petak, 24. lipnja 2022. godine u službenim prostorijama Ravnateljstva policije održan je radni sastanak na temu pripreme i provedbe osiguranja predstojeće nogometne utakmice Superkupa između GNK Dinamo Zagreb i HNK Hajduk Split.

Na navedenom sastanku su, uz predstavnike Ravnateljstva policije, sudjelovale osobe nadležne za sigurnost Hrvatskog nogometnog saveza te nogometnih klubova Dinamo i Hajduk, a raspravljalo se o svim segmentima pripreme i provedbe osiguranja koji imaju utjecaja na sigurnost u odigravanju ovog nogometnog susreta.

Naime, Ravnateljstvo policije navedenu je nogometnu utakmicu proglasilo utakmicom visokog sigurnosnog rizika te su se svi sudionici sastanka usuglasili oko važnosti poduzimanje svih napora kako bi se utakmica odigrala u atmosferi nogometnog sportskog spektakla u kojem će sport biti u prvom i jedinom planu uz provođenje svih potrebnih mjera sigurnosti za sve sudionike i gledatelje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram