Škare Ožbolt nije pozvana u Otvoreno o izborima, objavila ljutiti status

Vijesti 10. velj 202122:25 > 22:27 1 komentar
N1

Tema večerašnje emisije Otvoreno su izbori u Zagrebu. Gosti su kandidat HDZ-a Davor Filipović, mogući kandidat SDP-a Joško Klisović, kandidat Možemo! Tomislav Tomašević, Mostov adut Zvonimir Troskot te Zlatko Hasanbegović, mogući kandidat Domovinskog pokreta. Vesna Škare Ožbolt, koja je najavila kandidaturu, nije pozvana, a nema ni Milana Bandića.

Škare Ožbolt objavila je status o tome kako nije pozvana, te kaže da očekuje ispriku.

“Večeras je tema na Otvorenom lokalni izbori u Zagrebu. Vesna Škare Ožbolt nije pozvana. Službeni odgovor od glavnog voditelja glasi: ‘pozvali smo 5 najjačih političkih opcija 3 mjeseca prije izbora’. Veseli nas vidjeti da je HRT Otvoreno pozvao samo predstavnike stranaka, čak i onih koje još jučer nisu znale tko će im biti kandidat, a program im je još u natuknicama. Nezavisne kandidate su izostavili ovoga puta. Nezavisni bi vas mogli iznenaditi”, piše Škare Ožbolt.

PROČITAJTE JOŠ

“Da li voditelji ili urednici na javnoj televiziji imaju pravo odlučivati o tome koje su ‘najjače političke opcije’ bez ikakvog izvora, ankete ili obrazloženja? Vesna Škare Ožbolt je trenutno najjača politička opcija za Zagreb. Javna televizija treba služiti javnosti a ne uskim interesima nekih ‘političkih opcija’. Ili neka se naslov emisije preimenuje u ‘Zatvoreno’. Vjerujemo i nadamo se da će HRT ispraviti svoju grešku. Za početak bi isprika u večerašnjoj emisiji bila dovoljna. Veselim se pozivu u neku od sljedećih emisija”, piše.

Večeras je tema na Otvorenom lokalni izbori u Zagrebu. Vesna Škare Ožbolt nije pozvana. Službeni odgovor od glavnog…

Posted by Vesna Škare Ožbolt on Wednesday, February 10, 2021

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare