Smatra li Vice Mihanović sebe odgovornim za podbačaj HDZ-a na izborima u Splitu?

Vijesti 10. srp 202222:02 0 komentara
N1

Pobjednicima je čestitao i predsjednik splitskog ogranka HDZ-a Vice Mihanović koji je na pitanje jesu li tradicionalni birači HDZ- a Đogašu okrenuli leđa rekao da se s tim ne bi složio, jer tako ne želi dijeliti birače, te da je siguran kako su njihovi birači odlično prihvatili Zorana. Ocijenio je problem bio u maloj izlaznosti, kao i u tome što su se izbori bili usred ljeta i turističke sezone.

Na pitanje smatra li sebe odgovornim za izborni rezultat rekao je da će se o tome razgovarati, napraviti analize i sagledati sve.

VEZANE VIJESTI

Mihanović je stava da za poraz nije odgovoran premijer Plenković.

“Premijer nam je bio samo podrška, središnjica nam je isto bila samo podrška tako da ne može biti odgovornost na premijeru. Sve smo odluke donijeli sukladno Statutu na tijelima gradske organizacije. Sada je potrebno da rezimiramo sve što se tiče izbora, a ključan odgovor u svemu ovome će biti vrijeme kao najbolji sudac svemu ovome što se dogodilo večeras”, izjavio je Mihanović.

HDZ će biti konstruktivna oporba i sve što će biti dobro za grad bit će biti dobro i za HDZ , jer oni ne mogu biti odvojeni od dobrobiti grada Splita, rekao je.

Na pitanje jesu li spremne ostavke, Mihanović je odgovorio kako će o tome nakon što provedu analize jer neće donositi odluke preko noći s obzirom da su ozbiljni ljudi i stranka. “Vidjet ćemo, po malo, budite strpljivi i biti ćete upoznati”, poručio je Mihanović.

Tijek događaja u Splitu pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!