Stjepan Čuraj povlači se s mjesta predsjednika HNS-a

Vijesti 24. stu 202218:43 1 komentar
Slavko Midzor/PIXSELL

Stjepan Čuraj, koji je bio na čelu HNS-a od 2020., povlači se s funkcije predsjednika stranke iz osobnih razloga, izvijestili su u četvrtak iz Predsjedništva HNS-a koje prihvatilo njegovu ostavku na današnjoj sjednici.

HNS je, kako stoji u priopćenju, u posljednje dvije godine pokrenuo postupak vraćanja svojim korijenima i repozicionirao se na političkom spektru kao moderna liberalna stranka s prepoznatljivim politikama i programima koji su uvijek bili u službi i na korist građanima, poput prodaje hrvatskog plina građanima po zajamčenoj cijeni.

U tom razdoblju se uspjelo financijski i reputacijski konsolidirati stranku što se pokazalo i na prošlogodišnjim lokalnim izborima gdje je HNS ponovno ostvario jako dobar rezultat, priopćili su iz HNS-a te naveli da će Čuraj ostati u stranci, no nažalost, iz osobnih razloga, ne kao njezin predsjednik.

Sukladno statutu stranke, HNS će do sljedećeg izbornog Sabora nastaviti voditi zamjenik predsjednika Mirko Korotaj, dugogodišnji načelnik Općine Cestica.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare