Strava u Zagrebu: Zabio si nož u nogu pa ljubavnicu namazao krvlju

Crna kronika 21. ruj 202308:42 0 komentara
Pixabay / Ilustracija

Muškarac (34) je proglašen krivim i osuđen nakon jezivih scena koje je priredio svojoj ljubavnici na druženju u prijateljevu stanu.

Prema presudi, 34-godišnjak je u lipnju ove godine oko 1.30 sati iza ponoći bio s ljubavnicom u stanu u Zagrebu gdje su roštiljali, pili i družili se, prenosi Danica.

“U jednom trenu između njega i oštećene došlo je do verbalne prepirke pa je on uzeo njezin mobitel i bacio ga i sa stola, potom uzeo kuhinjski nož obraćajući joj se riječima: “Sad ću ti dokazati svoju ljubav”.

Nakon toga, zabio si je nož u predjelu bedra lijeve noge te je svojim krvavim rukama partnerici nanio krv po licu i kosi, a što je kod nje izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti.

Dakle, počinio je psihičko nasilje u obitelji prema osobi sa kojom je u intimnoj vezi”, ističe se u sudskoj presudi.

Muškarac je odmah uhićen te je nakon liječničke pomoći završio u pritvoru. Osuđen je na 30 dana uvjetnog zatvora zbog nasilja u obitelji te je dobio zabranu uznemiravanja “osobe sa kojom je u intimnoj vezi” u trajanju od 12 mjeseci”.

Određen mu je i obvezan jednogodišnji psihosocijalni tretman. Presuda je pravomoćna jer su se stranke nakon izricanja odrekle prava na žalbu, izvijestio je prekršajni sudac.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!