“Svaki put kad USKOK pokuca na vrata vrh HDZ-a nema pojma, a država se krade”

Vijesti 06. ruj 202216:58
Izvor: N1

Predsjednik Mosta i saborski zastupnik Božo Petrov komentirao je za Newsroom zajedničku sjednicu oporbe zbog pljačke u INA-i.

Petrov je rekao kako je zadovoljan što su se svi odazvali, što su usvojeni zaključci te da se pokazalo što i drugi parlementarni zastupnici misle.

vezana vijest

Komentirao je izjave Branka Bačića o ovoj sjednici rekavši da on nekad klizi između patetike i nadrealne umjetnosti. “Mi ga zovemo ministar za uljepšavanje stvarnosti”.

“Nisu su se posuli pepelom i rekli mi smo vam stavili te lopove, nego oni čestitaju policiji”, kaže za HDZ.

Neka građani, poručuje, konačno shvate da je vrijeme za promijeniti ekipu. “Zašto građani dopuštaju ovakvima da ostanu na vlasti?”.

Smatra da je problem u tome što ljudi ne misle da je to njihov novac. Plaća koju građani dobiju svaki mjesec to je, kako kaže, pola onog što zarade, a pola od zarađenog je država oduzela svakom zaposlenom.

“Novci koje su vam Škugor i ekipa uzeli to su vaši novci. Sto, dvjesto kuna svaki mjesec ide za tu ekipu. Vi to financirate, dvanaest radnih dana radite za ovu ekipu. Kad ćete više reći dosta””, poručio je Božo Petrov građanima.

Dodao je: “Svaki put kad USKOK pokuca na vrata nitko nikoga ne zna, vrh HDZ-a nema pojma, a država se uredno krade”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar