Točka na tjedan na Uskrs

Vijesti 29. ožu 202412:34 0 komentara
N1

Nakon dvije godine pregovora i višestoljetne neutralnosti, Švedska je postala članica NATO-a. Tim povodom u Točki na tjedan, u rubrici “Europa bira” koju realiziramo u suradnji s Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj ugošćujemo švedsku ministricu europskih poslova Jessiku Roswall. Razgovaramo o aktualnoj temi novog zamaha procesa proširenja EU-a, otvaranju pregovora s Ukrajinom, Moldavijom i od ovoga tjedna i BiH.

Kakva su očekivanja od europskih izbora, koje će teme dominirati i kako motivirati mlade? Doznajte u rubrici “Europa bira”.

U posebnom uskrsnom izdanju Točke na tjedan donosimo pregled najzanimljivijih intervjua, debata, tema objavljenih u našoj emisiji u proteklih nekoliko mjeseci. Izdvajamo debate N1 televizije na temu korupcije, ekskluzivne intervjue koje su za Točku na tjedan dale glavna europska tužiteljca Laura Kovesi i delegirana tužiteljica EPPO-a Tamara Laptoš.

“TNT rješenje” je rubrika Točke na tjedan u kojoj važnim društvenim problemima pristupamo na konstruktivan način i zajedno s dionicima, donosiocima odluka i stručnjacima tražimo najbolja rješenja. Dosad smo se u “TNT Rješenju” bavili temama cjelodnevne škole, prava osoba sa invaliditetom, borbom protiv raka i mentalnim zdravljem mladih. U uskrsnom specijalu donosimo prijedloge rješenja što su ih iznjedrile stručne javne debate koje smo vodili sa ponajboljim stručnjacima za svaku od tema kojima smo se bavili.

Točka na tjedan s Natašom Božić i Milom Moralić, nedjeljom od 9 do 12, samo na N1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!