Tomašević prima prijetnje smrću: “To me neće pokolebati!”

Vijesti 22. velj 202322:29 2 komentara
N1 / Ilustracija

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević bio je gost na Mreži TV gdje je komentirao aktualne probleme u Gradu Zagrebu, a između ostalog u razgovoru je rekao da je primio prijetnje smrću.

Preciznije, Tomašević u emisiji U mreži politike na Mreži TV govorio je o oglašavanju na ZET-ovim vozilima, odnosno raskidanju ugovora s tvrtkom koja se bavi ovakvim oglašavanjem. Pritom je priznao da je dobio prijetnje u slučaju da se taj ugovor raskine: “Meni se prijeti s kaznenim prijavama na dnevnoj razini i ne samo s kaznenim prijavama, nego i sa smrću i sa čime sve ne”, rekao je gradonačelnik.

Dodao je da je posljednju ozbljinu prijetnju smrću primio prije mjesec dana pisanim putem te da se time sada bavi policija.

Kaže da nema zaštitu policije nakon te prijetnje: “Procjenim koje su prijetnje uobičajene”, dok je ova ozbiljnija prijavljena policiji. “To je na neki način sastavni dio ovog posla”, zaključuje Tomašević.

No, uvjerava da ga takve prijetnje neće pokolebati: “Nema šanse da me prijetnje smrću ili prijetnje kaznenim prijavama pokolebaju u odlukama koje smatram da su u javnom interesu grada Zagreba”, zaključuje gradonačelnik Tomašević.

“Svaka tvrtka poput može tražiti zaštitu svojih materijalnih interesa na sudu, ali prijetiti meni sa kaznenim prijavama je smiješno i neće me sigurno poklebati”, dodaje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare