Tomislav Klauški: Davor Filipović će biti zvijezda dana

Vijesti 28. tra 202209:01 > 10:48 1 komentar
N1

Kolumnist tjednika Express i 24sata Tomislav Klauški gostujući u Novom danu analizirao je rekonstrukciju Vlade i prokometirao izbor novih ministara koji su danas na saslušanjima pred saborskim odborima. "Davor Filipović definitivno će biti zvijezda dana jer je stvorio reputaciju da ga javnost i politika ne shvaća ozbiljno, što ne znači da je on neozbiljan čovjek", kazao je Klauški uoči Filipovićeva saslušanja pred Odborom..

“Ova Vlada nije neki dobro uhodani stroj kojem treba samo lagano podešavanje. Štete na stroju su ozbiljne, on i dalje trokira i neće pomoći Vladi. Plenković nema dubok kadrovski bazen u kojemu bi mogao pronaći nove ljude. Bilo mu je bitno da makne pritiske DORH-a, medija i javnosti sa sebe i da se javnost zabavlja novim minsitrima”, rekao je Klauški.

vezana vijest

Smatra da je Plenković htio ispasti lojalan svojim ljudima i pokazati da on vjeruje kako njegova Vlada nije korumpirana. “Sve je dosta neozbiljno. Filipović je u zagrebačkoj kampanji pokazao da se na njega ne može ozbiljno računati, a sada dolazi na mjesto ministra u važnom resoru”, komentirao je kolumnist.

Na pitanje u kojem saborskom Odboru bi danas moglo biti najzanimljije, Klauški odgovara: “Nema sumnje da će saborska desnica Anju Šimpragu izložiti određenim pitanjima, ali Davor Filipović definitivno će biti zvijezda dana jer je stvorio reputaciju da ga javnost i politika ne shvaća ozbiljno, što ne znači da je on neozbiljan čovjek. Kad dolaziš na tako važno mjesto, moraš Imati politički renome da te ljudi mogu ozbiljno shvaćati. Filipović će se morati dokazati i na Odboru i kasnije”, prokomentirao je Tomislav Klauški.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare