Tomislav Tomašević gost Intervjua tjedna u TNT-u

Vijesti 04. velj 202307:44 0 komentara
N1

TNT s Milom Moralić, nedjeljom od 9 do 12, samo na N1.

Milane, jesi li to ti – pitali su se mnogi nakon sto je zagrebački gradonačelnik obukao uniformu Čistoće i krenuo prazniti kontejnere glavnog grada, u maniri prethodnika Milana Bandića. Što je naučio, a što bi najradije zaboravio iz dosad najveće krize u gradu? Kakva je budućnost Holdinga i koliku će cijenu za novi kolektivni ugovor kroz poskupljenja platiti Zagrepčani? Ima li kod njih još kredita i do kada? Na ova i brojna druga pitanja o stanju u glavnom gradu, ali i o aktualnim političkim temama u Intervjuu tjedna TNT-a govori Tomislav Tomašević.

Politička tema broj 1, sviđalo se to premijeru ili ne, i dalje su poruke iz mobitela visokopozicioniranih HDZ-ovaca, a koje su u javnost dospjele iz istraga u slučaju Josipe Rimac. Tko je i kako dogovarao poslove i koliko je o svemu bio upoznat AP – u TNT dvoboju raspravljat ce Damir Habijan (HDZ) i Mišel Jakšić (SDP).

O pravnom aspektu afere Hvala ti puno u TNT-u govori i Nataša Novaković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Uoči prosvjeda za punu i neovisnu istragu smrti Vladimira Matijanića, gošća TNT-a je novinarka Indexa i Matijanićeva partnerica, Andrea Topić.

Aktualne teme, od slučaja Platak do kontroverznih izjava Zorana Milanovića, analiziramo s novinarima Ilijom Radićem i Rozitom Vuković.

TNT s Milom Moralić, nedjeljom od 9 do 12, samo na N1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!