Troskot objasnio koja tri aktera snose odgovornost zbog situacije u Gradskoj plinari Zagreb

Vijesti 29. svi 202417:14 0 komentara

Zvonimir Troskot iz Mosta bio je gost Newsrooma kod naše Anke Bilić Keserović s kojom je razgovarao o političkim aktualnostima.

Zvonimir Troskot komentirao je budućnost Gradske plinare Zagreb: “Da je stvarno po pravdi oni su već trebali izgubiti opskrbu jer je bio već jedan natječaj gdje je Međimurje plin dobilo natječaj, bili su jeftiniji. Oni su se malo zaigrali, ono što sam vidio u medijima je da su izašli transkripti ljudi koji su vodili te poslove i da se pokušalo namjestiti Gradskoj plinari Zagreb, ali i u prvom krugu je Međimurje plin bilo jeftinije”, kazao je Troskot.

N1

“Plinom se ne upravlja efikasno”

“Definitivno se na gradskoj razini i u HEP-u ne upravlja efikasno s plinom”, dodao je Troskot.

Troskot je rekao da više aktera ima svoju odgovornost: “I Tomislav Tomašević ima svoju odgovornost što se tiče kadroviranja unutar poduzeća koja su mu dana unutar gradske vlasti. Odgovornost ima i HERA koja nije reagirala u prvom krugu, zašto to sve nisu poništili i izašli u javnost i rekli da su uvidjeli određene nepravilnosti. Odgovornost ima i Vlada jer do danas nije riješeno pitanje HERA-e”, objasnio je.

Osvrnuo se i na curenje podataka vlasnika automobila: “MUP i CVH su odgovorna tijela koja će morati objasniti javnost kako to da je milijun podataka svih koji imamo registrirane aute, a to su podaci koji su zanimljivim osiguravajućim kućama, našli u rukama osiguravajućih kuća”, rekao je Troskot.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!