Policajac na motoru naletio na pješaka: Pješak poginuo, policajac ozlijeđen

Vijesti 13. stu 202319:35 0 komentara
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Poginuo je pješak u središtu Karlovca, u Mačekovoj ulici oko 17 sati, u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao policijski djelatnik na službenom motociklu za obavljanja službe i koji je ozlijeđen, javila je Policijska uprava karlovačka.

Policajac je ozlijeđen i prevezen je u bolnicu, a počeo je i očevid Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu.

Konobarica obližnjeg kafića “Hollywood” Petra Matan je rekla Hini da je vidjela nesreću koja se dogodila kada je pješak prelazio cestu mimo pješačkog prijelaza, a na njega naletio policajac na motociklu, koji je “napravio salto”. “Vidjela sam motor u zraku”, rekla je.

Dodala je da je svakodnevna praksa da se cesta na takav način prelazi s obzirom na to da je pješački prijelaz udaljen desetak metara.

Gost kafića Ivan Krkljuš je naveo da je medicinski tehničar i da je prvi priskočio u pomoć, a da su ostali gosti kafića odmah zvali hitnu medicinsku pomoć koja je vrlo brzo i stigla.

“Prišla je i još jedna žena koja je rekla da je bolničarka. Pješak je imao bilo i disao je, ali agonalno. Kad je došla hitna medicinska pomoć, okrenuli su ga na leđa, otvorili dišni put i uveli u vozilo”, rekao je te dodao je policajac bio vidno u šoku.

Policija je najavila da će izvijestiti o rezultatima očevida.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!