U nekim prodavaonicama Mlinara Coca-Colini hladnjaci zjape prazni

Vijesti 08. stu 202309:23 0 komentara
N1

Nekoliko pekarnica Mlinara u Zagrebu ispraznilo je Coca-Coline hladnjake, a u većini ostalih pekarnica i trgovina jutros na policama i u hladnjacima ima i bočica Romerquellea i Coca-Cole.

Javnost je od ponedjeljka navečer uznemirena najprije viješću iz Rijeke da se ondje jedan mladić otrovao popivši u kafiću gaziranu vodu s okusom Romerquelle, a još više od utorka nakon što je objavljeno da su tri slična, ali blaža slučaja “spaljenog jednjaka” zabilježena i u Zagrebu.

U utorak se kompanija Coca-Cola Hrvatska oglasila priopćenjem rekavši da je ono što se dogodilo u Rijeci “izolirani slučaj”. Potom su poslali još jedno priopćenje poručivši da posluju “prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti, koji prolaze i kroz redovite vanjske kontrole” te da interna istraga “nije pokazala nikakve neusklađenosti u našoj proizvodnji”.

Beroš: Ne treba dizati paniku

Bez obzira na to, neka prodajna mjesta u Zagrebu već u utorak navečer u hladnjacima i na policama nisu imala Coca-Colinih proizvoda, uključujući Romerquelle.

Nekoliko pekarnica Mlinara ispraznilo je Coca-Coline hladnjake, u što smo se jutros uvjerili i sami. No, također smo uočili da u nekim drugim pekarnicama Mlinara i ima Coca-Colinih proizvoda.

Mlinaru smo poslali upit o razlozima praznih hladnjaka i odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Ministar zdravstva Vili Beroš u utorak je poručio da ne treba dizati paniku dok se ne utvrdi o čemu se radi, ali je građanima preporučio da “piju vodu”. Mislio je, naravno, na onu običnu, komunalnu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!